Clear sky
11°C
 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

9 Δεκεμβρίου 2022

Η υπηρεσία δια του Προϊσταμένου της, διαθέτει απτές αποδείξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με αρχηγό τον Σταύρο Καζάκη (1, πρώην Δήμαρχο Ιάσμου) και με υπαρχηγό τον Μεχμέτ Μεχμέτ (2, Διαγραφείς Πρόεδρος Δ.Σ.).

Με οργανωτική δομή, διαρκή δράση, αποτελούμενη τουλάχιστον από 5 μέλη. Συμμετέχουν και οι 3 υπάλληλοι, οι οποίοι τίθενται εκτός υπηρεσίας με απόφασή μου και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο για οριστική απόλυση. Δράση οργάνωσης προσδιορίζεται τουλάχιστον από 01/01/2002 έως και την 01/09/2019.

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ο υπό αριθμό 2 αιρετός εκλέχτηκε για πρώτη φορά και οι λοιποί 3 υπάλληλοι ορκίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα κατά τη διάρκεια της 1ης και 2ης θητείας Καζάκη.

Σύντομα τον λόγο θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Απόψε, ο Δήμαρχος Ιάσμου και η Δημοτική Αρχή, σχεδόν επιβεβαιώνουν και σχεδόν ολοκληρώνουν την ξεκάθαρη εντολή που έλαβαν για πλήρη κάθαρση, από τους έντιμους και καθαρούς συνδημότες τους, με το ιστορικό 65,98%, κατά την 2α Ιουνίου του έτους 2019.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου καλεί για άλλη μια φορά, όλους τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς, να επιλέξουν τον έντιμο δρόμο των παραιτήσεων, έως ότου αποφανθεί αμετάκλητα η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από αύριο συνεχίζουμε πιο σκληρά, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή και τη καθημερινότητα του δημότη και της δημότισσας.

Θεός μαζί μας. Και πιο κοντά στους ασθενέστερους.

Last modified: 10 Δεκεμβρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *