Clear sky
35°C
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΑΣΜΟΣ 18 Φεβρουαρίου 2019
ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. – 1271-

Π Ρ Ο Σ : ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (όπως πίνακας αποδεκτών)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Ιάσμου την 22 αν Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Παραλαβή της μελέτης με τίτλο <<επισκευή συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Δήμου Ιάσμου>> με προϋπολογισμό 61.100 ΕΥΡΩ και έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 117 του Ν. 4412/2016.
  2. Παράταση προθεσμίας της Πράξης «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΙΑΛΑΜΠΗΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020» (κωδικός ΟΠΣ: 5001068) .
  3. Παραλαβή της υπ’ αρίθμ 37/2018 μελέτης με τίτλο <<Υδραυλική μελέτη αντικατάστασης εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Ασωμάτων>> με προϋπολογισμό 1.150.000,00 ευρώ και κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι ,στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».
  4. ΄Εγκριση κανονισμού λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Ιάσμου .
  5. Έγκριση απόφασης Δ.Σ του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ» (ΚΕ.Π.Α.Κ.Α.Δ.Ι.) με θέμα <<τροποποίηση προϋπολογισμού >>.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή παραίτησης Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ» (ΚΕ.Π.Α.Κ.Α.Δ.Ι.) και ορισμός νέων μελών .
  7. ΄Εγκριση απόφασης Δ.Σ Νομικού Προσώπου της ενιαίας σχολικής επιτροπής Δημοσίων Σχολείων Α/θμιας εκπαίδευσης περί έγκρισης οικονομικής διαχείρισης και απολογισμού οικονομικού έτους 2018.
  8. ΄Εγκριση απόφασης Δ.Σ Νομικού Προσώπου της ενιαίας σχολικής επιτροπής Δημοσίων Σχολείων Β/θμιας εκπαίδευσης περί έγκρισης οικονομικής διαχείρισης και απολογισμού οικονομικού έτους 2018.
  9. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών.
  10. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.
  11. ΄Εγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
  12. ΄Εγκριση σύνταξης πρωτοκόλλων διοικητικής αποβολής.
  13. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για τον ετήσιο απολογισμό έτους 2018 και τον προγραμματισμό έτους 2019 με βάση της ΠΕΣΔΑ της ΑΜΘ, της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατ. Μακεδονίας Θράκης «ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Ε>>.
  14. Ετήσια εισφορά του Δήμου στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατ. Μακεδονίας Θράκης «ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Ε>> για το έτος 2019.
  15. Λήψη Απόφασης α) για την υποβολή πρότασης ένταξης της Πράξης «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ» προϋπολογισμού 145.000,00€ στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2018» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» Γ’ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Πράσινο Ταμείο, Μέτρο 6 και β) για την κάλυψη από ίδιους πόρους τυχόν επιπλέον ποσού έως ποσοστού 30% επί του προϋπολογισμού της προτεινόμενης Πράξης, που μπορεί να προκύψει κατά τη συμβασιοποίησή της.
  16. Λήψη Απόφασης α) για την υποβολή πρότασης ένταξης της Πράξης «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ» προϋπολογισμού 50.000,00€ στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2018» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» Γ’ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας – Πράσινο Ταμείο, Μέτρο 3 και β) για την κάλυψη από ίδιους πόρους τυχόν επιπλέον ποσού έως ποσοστού 30% επί του προϋπολογισμού της προτεινόμενης Πράξης, που μπορεί να προκύψει κατά τη συμβασιοποίησή της
  17. Έγκριση ή μη διάθεσης τμημάτων δημοτικών εκτάσεων για την υλοποίηση της Πράξης «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ».
  18. Συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.
  19. Επιχορήγηση σε πολιτιστικούς συλλόγους και στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών περιφερείας Ιάσμου <<Η ΕΠΛΙΔΑ >> .
  20. Έγκριση και ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου»
  21. Κατάρτιση και ψήφιση της εισηγητικής έκθεσης του ετήσιου προγράμματος δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου, με την οποία τεκμηριώνονται τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης για το οικονομικό έτος 2018»
  22. Διοργάνωση εκδηλώσεων για τις επετείους 25ης Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου 2019
  23. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων ( Α’ κατανομή 2019) και συμπληρωματική κατανομή για κάλυψη δαπανών θέρμανσης σχολείων .
  24. Τροποποίηση της 109/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Διοικητικών Συμβουλίων σχολικών επιτροπών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία: α) «ενιαία σχολική επιτροπή Δημοσίων Σχολείων Β/θμιας εκπαίδευσης» και β) «ενιαία σχολική επιτροπή Δημοσίων Σχολείων Α/θμιας εκπαίδευσης.
  25. Εγκριση των πράξεων Σχολικών Εφορειών Μ/κών Σχολείων του Δήμου που εγκρίνουν τον απολογισμό οικονομικού έτους 2018.
  26. Συζήτηση επί αιτήσεως Χαλήλ Σονέρ του Μουμίν και της Νουρσέλ για χορήγηση άδειας INTERNET για το υπάρχον κατάστημά του στον οικισμό Πολυάνθου.
  27. Συζήτηση επί αιτήσεως Αγγελική Καραλή συζ. Ιωάννη το γένος Χρήστου και Χρυσούλας Δαλακούρα περί ανταλλαγής τμήματος του υπ αριθ. 271 τεμαχίου ιδιοκτησίας της πρώην Κοινότητας Ιάσμου σε αντικατάσταση θιγέντων κληροτεμαχίων ιδιοκτησίας του αποβιώσαντος πατέρα της Δαλακούρα Χρήστου του Αθανασίου και της Στεργιανής κατοίκου εν ζωή Διαλαμπής και εξουσιοδότηση δημάρχου για σύνταξη συμβολαίου ανταλλαγής ακινήτων .
  28. Συζήτηση επί αιτήσεων δημοτών με την οποία ζητούν να κατασκευάσει ο Δήμος χώρο για πλύση εργαλείων (γεωργικών μηχανημάτων) σε κοινόχρηστο χώρο του Δήμου για εξυπηρέτηση γεωργών – κτηνοτρόφων.
  29. Συζήτηση επί αιτήσεων δημοτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

Last modified: 11 Δεκεμβρίου 2019

Comments are closed.