Clear sky
10°C
 

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (06/06/2022)

2 Ιουνίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ίασμος, 2 Ιουνίου 2022
ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Αριθ. Πρωτ. 3900
ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Πληροφορίες: Καρούνη Μαρίνα
Τηλ. 2534350105

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προς: Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιάσμου

  1. Κιντς Ερκάν, αντιπρόεδρος Οικ. Επιτροπής
  2. Μπάτζιου Λεμονιά  μέλος Οικ. Επιτροπής
  3. Γιαλούτς Οκτάϊ, μέλος Οικ. Επιτροπής
  4. Χασάν Μουσταφά, μέλος Οικ. Επιτροπής
  5. Βακιάνης Ανέστης, μέλος Οικ. Επιτροπής
  6. Μεμέτ Οζτζιάν, μέλος Οικ. Επιτροπής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Έχοντας υπόψη:

Tις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α/7-6-2010): «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018.

Προσκαλεί τα µέλη της Οικονομικής Επιτροπής σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ στις 06-06-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00.

Για τα θέματα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής σχετική εισήγηση.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας covid-19, στις 6 Ιουνίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα κατωτέρω θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  

  1. Έγκριση Πρακτικού Νο  2  του Δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ  για την ανάδειξη μειοδότη του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση παλαιού Δημοτικού Σχολείου (Αλλαγή χρήσης σε Δημαρχείο) Ιάσμου Ν.Ροδόπης»
  2. Περί Έγκρισης Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΙΑΛΑΜΠΗΣ»
  3. 2η Παράταση προθεσμίας της Προμήθειας με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ»
  4. Ορισμός Επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του  έργου « Αποκατάσταση φθορών δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Ιάσμου»
  5. Έγκριση ή μη Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Ιάσμου και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. με τίτλο: «Παροχή διοικητικής υποστήριξης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιάσμου»
  6.  Έγκριση ή μη Προγραμματικής Σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Ιάσμου και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. με τίτλο: «Σύνταξη μελετών έργων του Δήμου Ιάσμου»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΧΟΥΣΕΙΝ ΣΑΛΗΜ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Last modified: 2 Ιουνίου 2022

Comments are closed.