Clear sky
18°C
 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

8 Αυγούστου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                

ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Αριθμ. Πρωτ.5346

                                    Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την μίσθωση Δημοτικό Κτηνιατρείου

                                                                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως Δημοτικό κτηνιατρείο. Το ακίνητο πρέπει να έχει έκταση τουλάχιστον 40 τμ και να βρίσκεται στον οικισμό του Ιάσμου .

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Ειδικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό: Το ακίνητο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 τετραγωνικά μέτρα και να επιτρέπεται από τη χρήση γης η εγκατάσταση κτηνιατρείου μικρών ζώων, να είναι ισόγειο και να διαθέτει τουλάχιστον δύο χώρους ή δυνατότητα διαμόρφωσης υποδοχής/αναμονής κοινού και διεκπεραίωσης ιατρικών εργασιών

 Πληροφορίες για τη δημοπρασία     παρέχονται από το Τμήμα Ταμείου, Εσόδων και  Περιουσίας του Δήμου Ιάσμου (Εθνικής Αμύνης 4, 492 00 Ίασμος     (αρμόδιος υπάλληλος κος Δεληγιαννίδης Αλέξανδρος , τηλέφωνο : 2534350121).

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

                                                                                              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                               ΙΜΑΜ ΤΖΑΝΕΡ

Last modified: 8 Αυγούστου 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *