Clear sky
18°C
 

Α Π Ο Φ Α Σ Η 1346/2022

19 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Έχοντας υπ’ όψη:

  1. Τη διάταξη του άρθρου 58 παρ. 1 περ. δ’ του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/τ.Α’/7-6-2010), σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος «Είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του δήμου. Ως προϊστάμενος όλου του προσωπικού του δήμου εκδίδει τις πράξεις που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου.».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1.Για αναγκαίους εξαιρετικούς και επιτακτικούς λογούς δημοσίου συμφέροντος, διατάσσει τη σφράγιση του χώρου της Ταμειακής Υπηρεσίας (κεντρικό κτίριο του Δήμου Ιάσμου) έως και την 13/01/2023 και ώρα 15:00, αναθέτοντας την υπηρεσιακή φύλαξη του χώρου, στις αρχαιότερες  και έμπιστες της υπηρεσίας, κκ. Φεβρωνία Νασούδη και Ελένη Καλογιαντσίδου.

2.Διατάσσει ενόψει Χριστουγέννων  και Πρωτοχρονιάς, την εκτέλεση  πληρωμής μισθοδοσιών και μόνο, άπαντων εργαζομένων του δήμου (αιρετοί και υπηρεσιακοί),κατ’ εξαίρεση και σε χώρο εκτός του χώρου της Ταμειακής Υπηρεσίας, αναθέτοντας την εκτέλεση αυτής και μόνο εργασίας, στις κκ. Αικατερίνη Τσιλιγγίρη και Μαρία Ζυμταρούδη ,υπό την επίβλεψη της κ. Φεβρωνίας Νασούδη και της κ. Ελένης Καλογιαντσίδου.

                                                                             ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ

                                                                            ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Last modified: 20 Δεκεμβρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *