Partly cloudy
25°C
 

Απάντηση Δημάρχου Ιάσμου στην ανακοίνωση της παράταξης Όραμα Αναγέννησης

31 Ιουλίου 2021

“Αγαπητέ Κυριάκο,
Ο Ίασμος έγινε πρωτοσέλιδο από την απόλυτη απερισκεψία και ανικανότητα του Τοπικού σου Προέδρου και του Προέδρου του Πολιτιστικού σου Συλλόγου, Ηλία Μπούκα.
Η καταιγίδα δεν πέρασε διότι δεν άρχισε ποτέ.
Τώρα απλά ψιχαλίζει, προετοιμαστείτε όμως για την καταιγίδα.
Σεβόμενος τις δύο πρόσφατες ιδιότητες που απέκτησες Κυριάκο, του παππού και του συνταξιούχου, επιλέγω σήμερα να μην απαντήσω σε σένα.

Θα απαντήσω όμως στη μόνιμη συντάξασα των ανακοινώσεων σας. Στη Χριστίνα, την εκπαιδευτικό, τη δασκάλα, την υποδιευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου.

Χριστίνα Βιδούρα ;

 1. Μετά από 38 χρόνια δεν γίνονται εκδηλώσεις διότι διανύουμε μια πρωτόγνωρη πανδημική κρίση και ακολουθούμε πιστά τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία.
 2. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου είχε σαφώς ποιότητα. Με σας στη διοίκησή του όμως έννοιες όπως, ποιότητα, σεβασμός, αρχές, πολιτισμός, επίπεδο χάθηκαν.
 3. Τη βραδιά που παράνομα χοροπηδούσατε, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοιβρισκόντουσαν στο Αρνεμούσι, στον Νεοκλή, στον Λεχούδη, στα παιδιά με τα υπέροχα κεφτεδάκια, στις καφετέριες της πλατείας του Ιάσμου. Σου μεταφέρω υπεύθυνα ως Δήμαρχος Ιάσμου, ότι εκείνη τη βραδιά, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους κλεισμένους σε σπίτια δεν είδα, ούτε άκουσα κάτι αντίστοιχο.
 4. Όταν λες ότι είχα επί ποδός όλη την Αστυνομική δύναμη του Ιάσμου, της Περιφέρειας και τις Δικαστικές αρχές, σίγουρα δεν έχεις το επίπεδο να αντιληφθείς πόσο βάναυσα και υποτιμητικά προσβάλλεις τον Διοικητή του Α.Σ. Ιάσμου, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και τις Εισαγγελικές αρχές.
  Εκεί εξάλλου είναι η διαφορά μας, εγώ θεσμικά τους σέβομαι απόλυτα και γνωρίζω απόλυτα ότι κανένας Δήμαρχος δεν νοείται να έχει επί ποδός όλους τους προαναφερόμενους θεσμούς.
 5. Είναι τόσο μεγάλη η ασέβεια και η απρέπεια σου, τολμάς και ανακατεύεις Θρησκευτικό Άρχοντα στην πολιτική αντιπαράθεση μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής τυγχάνει απολύτου σεβασμού και αποδοχής από εμένα και όσους εκπροσωπώ, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Μέχρι εκεί τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.
 6. Ποια αυτοδιοικητική διάταξη άραγε προβλέπει σπάσιμο και αντικατάσταση κλειδαριών ; Περιμένω να ενημερωθώ από που πηγάζει αυτή η αρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου (τυγχάνεις και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου).
  Μάλλον ο Χρήστος Χατζηπέμου δεν είναι καλός δάσκαλος.
 7. Επιρρίπτετε ευθύνες για την μη ολοκλήρωση του Μουσείου Πολιτιστικού Κληρονομιάς στον κ. Καζάκη. Για την χυδαία λεκτική προσβολή που δέχθηκε ο κ. Σταύρος, από τον Αμούτζα και την κα. Βακιάνη τη βραδιά των εκδηλώσεων γιατί δεν μιλάτε ; Ο Σταύρος κατά κοινή ομολογία ήτανε ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Δήμο Ιάσμου. Σοβαρός, αξιοπρεπής, μετρημένος, αποτελεσματικός. Διαφαίνεται ότι αυτή η αλήθεια θα σας καταδιώκει για πολλά χρόνια ακόμη.
 8. Επί Αμούτζα από ποιόν αγοράστηκε έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ το γειτονικό σπίτι για τις ανάγκες του Μουσείου ; Νόμιμα, όχι ηθικά όμως.
 9. Ύμνοι για τις παραχωρήσεις και τη βοήθεια του κ. Καδή Ισμέτ. Υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία Χριστίνα.
 10. Χριστίνα σε ρωτώ ευθέως ;
  Στο Ηρώων του Ιάσμου, στην εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ποιος στόλιζε από πάνω μέχρι κάτω τον κ. Καδή Ισμέτ ;
  Ποιος κατά την επέτειο της Δημοκρατίας, φέτος την 24η Ιουλίου,
  προσέβαλλε με ύβρεις την Δημοκρατία μας ;
 11. Απορώ πως τολμάτε να με αποκαλείτε δικτάτορα, όταν είστε τόσο μακριά από τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς ;
 12. Χριστίνα,
  Χωρίς χρονοτριβή, απόψε, αναμένω τη δημόσια δήλωση σου, ότι θεωρείς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική οργάνωση και ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζεσαι τις ακροδεξιές απόψεις του συζύγου σου.
 13. Η δωρεά του Μουσείου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα εκδώσετε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την αποκλειστική ιδέα και πρόταση μου ;
 14. Χαρακτήρισες <<απίθανη την Ελληνική Πολιτεία>> που επέβαλλε πρόστιμο στον παράνομο Πρόεδρο και στον παράνομο Πολιτιστικό σου Σύλλογο. Φράση απίστευτη, αναρχίας, ακροδεξιού συμβολισμού. Για όλους εμάς Χριστίνα, η Ελληνική Πολιτεία είναι υπερήφανη, διότι σου υπενθυμίζω ότι εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία.
 15. Η Δομή Σίτισης, το Γραφείο Απασχόλησης, το Φεστιβάλ Ειρήνης και πολλά άλλα σας ενοχλούν τόσο πολύ. Σας κατανοώ και το απολαμβάνω. Θα συνεχίσουμε πιο δυναμικά.

Χριστίνα, Ηλία ;
H Χρυσή Αυγή είναι στη φυλακή. Ο Βελόπουλος και ο Σπάρτακος μετριούνται κάτω από το 5 %.

Χριστίνα, Ηλία ;
Με τη βοήθεια του Θεού, όλων των συνδημοτών μου, που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο, που πιστεύουν στη δημοκρατία, αποδοκιμάζουν τα άκρα, θα οδηγήσω στις επόμενες εκλογές την παράταξη σας, <<το ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ>>, σε ποσοστό κάτω του 10 %, δηλαδή σε πολιτικό αφανισμό.

Το πιστεύω ακράδαντα.
Το θεωρώ θεσμική υποχρέωση.
Επιβεβλημένη αποστολή για τις επόμενες γενιές.
Ξέρετε και μάθατε. Ό, τι λέω, το κάνω και πράξη.”

Δήμαρχος Ιάσμου

Last modified: 31 Ιουλίου 2021

Comments are closed.