Clear sky
24°C
 

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Κυριάκου Αμούτζα, του επικεφαλή της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου, «Όραμα Αναγέννησης», έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

16 Δεκεμβρίου 2022

Υπενθυμίζω στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου (και όχι αξιωματική αντιπολίτευση/βαρέθηκα να τον διορθώνω), κ. Κυριάκο Αμούτζα ότι:

1. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, εντιμότατη, αξιοπρεπέστατη, έχοντας αναβαθμίσει κατά πολύ ως Προϊσταμένη την ΕΡΤ Κομοτηνής, όπως σε όλο το Νομό Ροδόπης, παρουσιάζει και στον Δήμο Ιάσμου, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, τις συμβολικές εκδηλώσεις επιπέδου, ποιότητας και υψίστης σημασίας.

2. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, η οποία με τιμά με τη φιλία της χρόνια τώρα, είναι σχεδόν ό,τι καλύτερο έχει αναδείξει η Ροδόπη, στις παρουσιάσεις εκδηλώσεων.

3. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, είναι έντιμη, ειλικρινής και καθαρός άνθρωπος. Εξ αυτού του λόγου, επειδή έχω ιερή υποχρέωση να προφυλάττω και μόνο τέτοιους συνεργάτες μου, σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά: «Μακριά από τους συνεργάτες μου. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ».

4. Που να καταλάβουν όμως, ο κ. Αμούτζας, ο κ. Καδή και ο κ. Καζάκης και δεκάδες άλλα μέλη των πιθανών εγκληματικών οργανώσεων, αιρετοί και μη, υπηρεσιακοί και μη, ένστολοι και μη, πόσο σπουδαία πράξη είναι να τιμάς τους ήρωες Πυροσβέστες και να ανάβεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου, υπό τη διοίκηση, αλλόθρησκου, Μουσουλμάνου Δημάρχου.

5. Θα εξαιρέσω τον κ. Καδή, ο οποίος ήτανε εκτός τόπου και χρόνου. Ξέρετε όμως πόσο λυπηρό και ταπεινωτικό είναι για τους κκ. Αμούτζα και Καζάκη (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), να μην έχουν ανάψει ποτέ στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου ένα απλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βέβαια, είμαι βέβαιος ότι δεν βρήκαν ποτέ χρόνο, καθώς άπαντες άλλα κόλπα σκεφτόντουσαν.

6. Στις επόμενες εκλογές στον Δήμο Ιάσμου, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι εξής ιδεολογίες:

Α. Οι αριστεροί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, φιλελεύθεροι, κεντροδεξιοί, πράσινοι, όλοι όσοι ανήκουμε στο συνταγματικό τόξο, είτε στο γενικό είτε στο ειδικό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όλους τους παραπάνω θα τους αγκαλιάσει ο συνδυασμός μας. Ο ανανεωμένος συνδυασμός νίκης, ο μεγάλος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, ο συνδυασμός ΕΜΠΡΟΣ.

Β. Οι ακραίοι, χουντικοί, φασίστες, χρυσαυγίτες, μέλη και νοσταλγοί των εγκληματικών ή πιθανών εγκληματικών οργανώσεων, ακροαριστεροί εγκληματίες, δήθεν αριστεροί, αναρχοκομμουνιστές. Ανώριμοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι που για τα ψίχουλα τους στηρίζουν, θυσιάζοντας την τιμή και την υπόληψή τους.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι φίλοι του Εύρη και Άκη, δεν έχουν βρει το πρόσωπο που θα ηγηθεί, αυτού του συνδυασμού εκτρώματος.

7. Πιθανολογώ ότι ο αξιότιμος κος. Πρωθυπουργός, θα θέσει άμεσα εκτός ψηφοδελτίων ή θα αναστείλει την κομματική ιδιότητα, του δήθεν Θρακάρχη, εθνικά επικίνδυνου, του συντονιστή όλων των ως άνω περιέργων, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, διότι βλέπω να έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Για την πανηγυρική, πρωτόγνωρη, τιμητική εκδήλωση της 19ης Δεκεμβρίου 2022 (ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00) καλώ όλους τους βαθιά Δημοκράτες, όλους όσους ανήκουμε στο συνταγματικό τόξο, στην πλατεία Ηρώων, έμπροσθεν του Δημαρχείου Ιάσμου.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ειρηνικά, δημοκρατικά, κατανυκτικά και γιορτινά, η πλατεία Ηρώων στον Ίασμο, θα γεμίσει από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, όχι μόνο από δημότες μας, αλλά και από Ροδοπίτες και Θρακιώτες.

Η εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση, λοιπόν, θα κλείσει με την σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαρκέλλα Κουκούλη και θα τραγουδήσουμε από κοινού, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, αγκαλιασμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

Με σεβασμό και εκτίμηση,


Οντέρ Μουμίν


Δήμαρχος Ιάσμου

Last modified: 16 Δεκεμβρίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *